Apotek Tromsø

Tromsø

Vi har fremdeles vanlige åpningstider!


Våre medarbeidere står til tjeneste med råd og veiledning om legemidler og utstyr. Vi har et bredt sortiment av legemidler, sykepleieartikler og andre apotekvarer.

Kontaktinformasjon

Her finner du oss
Adresse
Sykehusveien 38 (Kart)
9038 Tromsø
Åpningstider
mandag - fredag 8:30-16:00
Onsdag før påske, julaften og nyttårsaften kl 08.30-12.00. Romjul kl 08.30 - 15.30. Stengt alle røde dager.
Telefon
77 62 62 56
mandag - fredag 8:00- 16:00
Ikke send oss sensitive personopplysninger eller helseopplysninger via e-post
E-post

Adkomst

​Apoteket ligger i A-fløya, plan 6. Ta til høyre når du kommer inn hovedinngangen. 

Med rutebuss

Hvis du kommer til Breivika fra Tromsø sentrum er det lettest å ta buss nummer 20 eller 21 fra Fredrik Langes gate. Denne bussturen tar omtrent 15 minutter. 
Hurtigbåtbilletten gir rett til overgang og kan derfor brukes som bussbillett.
Når du kommer inn den midlertidige hovedinngangen fra busstoppet er du på fløy A, plan 6. Apoteket ligger på høyre side.
 

Med flybuss 

Om du kommer til Tromsø med fly kan du ta flybussen direkte fra flyplassen på Langnes til sykehuset. Om du kommer fra byen eller fra flyplassen går du inn hovedinngangen rett ved busstoppene.

Med taxi eller privatbil

Du kan også ta taxi hvis du har avtalt dette med Pasientreiser. Taxien stopper utenfor inngang C3 på nordsiden av sykehuset. Hvis du kommer med privatbil bruker du samme inngang. 

Byggeaktivitet

For tiden er det stor byggeaktivitet på området. Byggeprosjektene gjør at det i en periode vil være mye anleggstrafikk rundt sykehuset. Vi ber deg være spesielt oppmerksom på dette uansett om du kommer til oss med buss, taxi eller med privatbil. 

Parkering

​Gjesteparkeringen ligger nedenfor den kommunale legevakta på nordsida av UNN Tromsø. Sving inn til venstre fra Sykehusveien når du kommer på høyde med sykehusbygget. Det er betalingsautomater på parkeringsplassen. 

Det er skiltet til inngang C, som ligger rett bak den grå brakka når du ser mot sykehuset.
På grunn av miljøhensyn, stor trafikkmengde og begrenset med parkeringsplasser anbefaler vi kollektivtrafikk der du har mulighet til å bruke dette. 

Åpningstider og praktisk informasjon

Apotekets åpningstider i Tromsø

​Mandag - Fredag 08.30 - 15.30

Onsdag før påske, julaften og nyttårsaften har vi åpnet 08.30-12, i romjulen 08.30-15.30 og alle helligdager har vi stengt.

Telefon 77 62 62 56

E-resept

​Logg inn på mine resepter på helsenorge.no for å sjekke om legen din har lagt inn resepten. Vi kan dessverre ikke gi opplysninger om e-resept på telefon. En telefonsamtale gir ikke mulighet for å sjekke din identitet og ivareta din pasientsikkerhet.

Frakt ved forsendelse av medisiner

​Fra 1. januar 2017 må alle, med noen unntak, betale frakt for de medisinene og apotekvarene de får tilsendt fra våre sykehusapotek. Endringen skjer fordi myndighetene ikke lenger subsidierer frakt av medisiner hjem til pasient. 

Lenke til Statens legemiddelverk

For avtale om frakt av medisiner ta kontakt med ditt sykehusapotek. 

Henter du medisiner ofte?

​Ønsker du å hente medisinene dine regelmessig hos oss, kan vi tilby en reseptavtale . Du vil da motta en SMS - varsling som gir deg beskjed om at medisinen er gjort klar, slik at du kan hente den. 

Kom innom sykehusapoteket, så vil vi hjelpe deg å få satt opp en slik avtale.

Medisin på reise utenfor Norge

​Har du med deg reseptpliktige medisiner på reise, må du alltid være forberedt på å kunne dokumentere at du er eier av medisinen. Medisinen bør oppbevares i originalemballasjen fra produsent. Vi fyller ut attest for medisiner som er hentet hos oss, se mer på HelseNorge.no

Retur av gamle medisiner

Gamle medisiner skal ikke kastes i søpla eller skylles ned i toalettet. Vi tar imot gamle medisiner og sørger for at disse blir kassert på en trygg måte. Apoteket tar ikke imot brukte sprøyter. Disse kan pakkes godt inn i f.eks en brusflaske eller melkekartong og kastes i restsøppel

Skal du hente ut medisiner på resept for andre må du ha med:

  • ​ferdig utfylt fullmaktsskjema
  • den som skal ha medisinen sin legitimasjon
  • din egen legitimasjon
Fant du det du lette etter?